Massimo Canturi, CEO Comdata Group: „Vrem sa ne poziționăm între primii trei playeri în piețele-cheie”

Massimo Canturi, CEO Comdata Group, a acordat un interviu celei mai importante publicații financiare din Italia, Il Sole 24 Ore.

Comdata Group isi consolideaza, și în acest an, pozitia de lider pe piața de business și investește în viitor!

Grupul Comdata este partenerul multinațional ideal pentru servicii BPO (Business Process Outsourcing) din industria de operațiuni cu clienții în diverse sectoare (Telecomunicații, energie și utilități, bancare și financiare, asigurări, producție, comerț complex cu amănuntul, comerț electronic). Înființat în 1987, grupul Comdata deservește peste 550 de clienți în 16 țări, printr-o gamă completă de canale, prin intermediul a 78 de centre operaționale la nivel global, mulțumită unei echipe internaționale de management și unei forțe de muncă pasionate, de peste 42.000 de angajați, care acționează în 23 de limbi diferite.

Grupul Comdata este unul dintre principalii furnizori pe piețele din Europa și din America Latină în ce privește externalizarea serviciilor de voce, cum ar fi centre de contact, help desk și serviciile non-voce, cum ar fi back office, managementul creanțelor, gestionarea documentelor și oferă managementul proiectelor și abilități tehnice pentru implementarea soluțiilor pentru atingerea excelenței operaționale.

În decembrie 2015, Grupul Carlyle, una dintre cele mai mari companii globale de gestionare a activelor, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni din grupul Comdata. În ultimele 18 luni, grupul Comdata a achiziționat alți furnizori CRM-BPO în Turcia (Win), Spania / America Latină (Digitex și Grupul Overtop), Franța (B2S – Grupul Izium) și prin ”scindare” în Italia (Wind Tre), dând naștere unui furnizor aflat între primele cinci poziții pe piața europeană.

Comdata Group Romania este o companie multinațională care asigură soluții de outsourcing în domeniul BPO/CRM, încă din 2006. Prin eficientizarea soluțiilor oferite către client, inovație și dedicație, am crescut împreună cu oamenii noștri timp de 11 ani, fiind prezenți la nivel național în București, Craiova, Constanța, Pitești, Galați, Buzău și Brăila. Prin centrele de suport în care ne desfășurăm activitatea, asigurăm peste 3500 de locuri de muncă, cifră în creștere constantă.

Articole asemanătoare