Deschiderea oficiala a celui de-al saselea centru Comdata

Joi, 25 mai, la Braila a avut loc deschiderea oficiala a celui de-al saselea centru Comdata. Alaturi de noi a fost primarului municipiului, Marian Dragomir. Sediul din Braila exista inca de anul trecut, iar pana in prezent, echipa este formata din 270 de persoane.

Alessandro Pinto, Country Manager Romania, a rostit, in cadrul evenimentului de joi, un discurs in limba romana, desi nu este limba sa nativa. “Va multumesc ca sunteti aici! Acesta este al saselea sediu al Comdata. Comdata Romania are 3.000 de angajati in prezent si ne dorim sa marim acest numar, iar pentru asta avem nevoie de voi!

Ciprian Martin, Plant Manager Braila, a declarat ca “Am deschis acum un an neoficial, iar astazi oficializam totul. Multumesc tuturor care sunteti prezenti pentru munca depusa, continuam, sper, pe aceeasi linie, daca nu chiar spre mai bine. Sper, anul viitor pe vremea asta sa fim de doua ori mai multi la numar. La cei care sunt deja in productie, interesul il vad, iar rezultatele sunt notate. Continuati pe aceeasi linie! Cei care urmeaza acum cursul de italiana, sper sa-i urmati si sa nu va speriati, nu aveti motive”.

Articole similare