Lideri pe piata de Business Process Outsourcing

Comdata Group

Despre

Comdata este un furnizor global de servicii inovatoare de top în managementul clienților BPO, cu o experiență de 30 de ani.

Compania s-a asociat cu Konecta în 2022, dând viață unui lider global cu peste 120.000 de angajați pasionați care lucrează în 30 de limbi, pe 4 continente și 23 de țări.

Focusându-se pe nevoile și cerințele fiecărei industrii, Comdata oferă o gamă completă de soluții end-to-end de management al clienților (achiziție, retenție, servicii pentru clienți, suport tehnic și colectare de credite). Acestea sunt construite pe un portofoliu de servicii de clasă mondială care acoperă experiența clienților și consultanță în re-inginerie a proceselor, tehnologii digitale de ultimă oră, operațiuni cu clienții (front și back office).

Cu sediul central în Madrid, Comdata are venituri globale de aproximativ 2 miliarde de euro, având peste 500 de clienți, inclusiv unele dintre cele mai mari nume din telecomunicații, energie, servicii bancare, mobilitate, retail și comerț electronic.

Noi suntem Comdata, un partener global pentru nevoile de externalizare a relatiei cu clientii.

Echipa

Suntem o echipa internationala de management, cu peste peste 42.000 de angajati la nivel global. Este greu sa imbunatatesti si sa mentii servicii complexe pentru clienti. Este chiar mai dificil sa externalizezi acest lucru, motiv pentru care stim ca este important sa fii pasionat, profesionist si cu experienta.

Misiune & Viziune

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa devina mai competitivi, facandu-le afacerile mai adaptabile, inovatoare si eficiente la nivel global.

Comdata combina pasiunea pentru satisfactia clientilor, tehnologia bazata pe inovatie, industria verticala si expertiza proceselor de afaceri datorita prezentei globale si livrarii locale prin intermediul unei echipe colaborative.

Garantam o prezenta directa, internationala pentru a servi cel mai bine clientilor nostri directi cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, regiuni si industrii. Maximizam valoarea experientei clientilor, precum si a angajatilor si investitorilor nostri, valorificand integritatea si standardele de inalta calitate.