Comdata România și Universitatea Craiova, parteneriat pentru performanță

Comdata România a devenit, în mod oficial, partenerul Universității Craiova. Suntem mândri și onorați să putem susține echipa și fanii ei, să mergem, astfel, împreună, spre performanță!

Suntem mandri sa ne implicam in comunitatea din care facem parte prin proiectele noastre de CSR, sa aplicam standard de calitate pe care le-am preluat de-a lungul timpului prin dezvoltarea sub umbrella grupului Carlyle si tutela comaniei mama, Comdata Group, companie care deserveste peste 550 de clienti in 16 tari.

Comdata este un furnizor de soluții inovatoare la nivel mondial în domeniul operațiunilor cu clienții și Process Management. Comdata ajută, încă din 1987, clienții să-și maximizeze valoarea experienței consumatorilor. Combinând prezența internațională cu o puternică expertiză locală, echipa noastră de peste 50.000 de angajați operează în 30 de limbi pe 4 continente și 22 de țări.

Grupul Comdata combină pasiunea pentru satisfacția clienților, o mentalitate asupra tehnologiei bazate pe inovare, o expertiză puternică în procesul de afaceri, datorită prezenței globale și cele mai bune performanțe la nivel local prin intermediul unei forțe de muncă colaborative. Misiunea noastră este de a ne ajuta clienții să devină mai competitivi, făcând ca firmele lor să devină mai agile, flexibile, inovatoare și eficiente la nivel global.

Cu sediul central la Milano, Comdata a generat, în 2018, venituri de aproximativ 1 miliard €, având mai mult de 670 de clienți, incluzând unele dintre cele mai mari nume din telecom, energie, banking, retail și e-commerce.

Comdata Romania este o companie multinationala care asigura solutii de outsourcing in domeniul BPO/CRM inca din 2006. Prin eficientizarea solutiilor oferite catre client, inovatie si dedicatie am crescut impreuna cu oamenii nostri timp de 11 ani, fiind prezenti la nivel national in Bucuresti, Craiova, Constanta, Pitesti, Galati, Buzau si Braila. Prin centrele de suport in care ne desfasuram activitatea asiguram peste 3500 de locuri de munca, cifra in crestere constanta.

Articole asemanătoare